67e Glasstadmars Leerdam wederom een hoogtepunt voor jubilerend Leerdam Sport ’55

  • Leerdam Sport tijdens 67e Glasstadmars Leerdam Leerdam Sport tijdens 67e Glasstadmars Leerdam
  • Leerdam Sport tijdens 67e Glasstadmars Leerdam Leerdam Sport tijdens 67e Glasstadmars Leerdam
  • Leerdam Sport tijdens 67e Glasstadmars Leerdam Leerdam Sport tijdens 67e Glasstadmars Leerdam
     

Meer foto’s bekijken en/of bestellen via http://www.oypo.nl/pixxer.asp?id=3FD9F23194E3E8F4

LEERDAM – Leerdam Sport kan tevreden terugkijken op de 67ste editie van de Glasstadmars Leerdam.
Ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de in Leerdam-west gelegen voetbalvereniging kwam de activiteitencommissie van de vereniging met ruim honderd inschrijvingen.
Als grootst deelnemende vereniging mocht de jubilaris als laatste groep vertrekken van het Sportpark Leerdam Sport. De imposante rood-witte brigade trok in alle straten hun aandacht en werden dan ook met regelmaat verwelkomd met een luid applaus.

Ook bij ’t Hofje van mevrouw van Aerden werd het applaus van burgemeester Molkenboer versterkt door de glimlach van een trotste voorzitter John Boekelman welke deze middag aan de zijde van burgemeester het defilé afnam.
Zelfs de allerkleinste leerdamsportertjes trotseerde de zomerse temperaturen en trokken achter vaandeldrager Michel Kuipers door de binnenstad van Leerdam.

Op de parkeerplaats van de Glasfabriek werd eenieder door jeugdcommissielid Rob Renault en Kantinebeheerder Arie Stutz met gekoeld drinken ontvangen.
Afsluitend door een gezellige Ruijterstraat en langs het Europaplein werd de tocht door Leerdam-west op het eigen Sportpark Leerdam Sport beëindigd.

De groep van Leerdam Sport met ruim honderd deelnemers was ook door de jury van de Glasstadmars niet onopgemerkt gebleven. Nadat voorzitter John Boekelman uit handen van Glasstadmars voorzitter
Henk van ’t Pad ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan een attentie ontving werd namens Leerdam Sport Antoinette de Bruin door Henk van ’t Pad naar voren gehaald. Antoinette mocht namens de activiteitencommissie van Leerdam Sport met luid applaus de 1e prijs in ontvangst nemen.

Leerdam Sport kan daarom weer op een geslaagde dag terugkijken en spreekt dan weer over een hoogtepunt tijdens het jubileumjaar.

Volg ons door de 'like' buttons: