• 20102012_leerdamsport_gunners_dbrn_fotografie_001 20102012_leerdamsport_gunners_dbrn_fotografie_001

Leerdam Sport heeft v.v. The Gunners met 10 – 2 van de mat gespeeld. Marko Luksen had met 6 treffers een groot aandeel in de overwinning.

De wedstrijd Leerdam Sport – v.v. The Gunners stond voor zaterdag 13 april 2012 op de speelkalender, maar is verplaatst omdat v.v. The Gunners in dat weekend hun 60 jarig jubileum viert.

Een feestje werd het echter niet. Met 10 – 2 werd het team uit Breda afgeschminkt door Leerdam Sport. Marko Luksen was na afloop een tevreden man en verklaarde over zijn 6 treffers: “Dit heb ik in een eerste elftal nog niet eerder meegemaakt. En dan ook nog met tien goals winnen. Voor rust speelden we al goed maar hebben we nog veel mooie kansen gemist. Maar na rust ging het vlot en hebben we het goed afgemaakt”.

De eerste helft:
Leerdam Sport kwam als een komeet uit de startblokken en zette de formatie uit Breda vanaf minuut een onder druk. Marko Luksen scoorde in de 6e minuut de eerste van zijn 6 treffers. v.v. The Gunners oogde machteloos. Toch werd het in de 16e minuut 1 – 1. Guus van Eil benutte een, door scheidsrechter Van Honk, toegekende strafschop. Leerdam Sport kwam binnen 2 minuten met een passend antwoord. Akram Chentouf was de maker van de 2 – 1. Na 30 minuten ging de Leerdamse storm iets liggen. v.v. The Gunners bood meer tegenstand en was nog een aantal keren gevaarlijk. Leerdam Sport kreeg via Marko Luksen en Ray Kant ook nog kansen om de score verder uit te bouwen.

De tweede helft:
Na de thee werden The Gunners volledig overlopen. Door treffers van Mark Steenbeek en Marko Luksen liep Leerdam Sport in 8 minuten uit naar 4 – 1. Vervolgens was het de beurt aan de gebroeders Chentouf. Met zijn 2e doelpunt van de middag zorgde Akram Chentouf voor de 5 -1 en niet veel later scoorde Achrtaf Chentouf uit een voorzet van Marko Luksen. Diezelfde Luksen nam de laatste 4 treffers voor zijn rekening. Bij een stand van 7 – 1 scoorde The Gunners nog 1 keer tegen. Richard Uitzinger schoot van dichtbij hard binnen. Na 90 minuten floot scheidsrechter Van Honk voor de laatste keer en kwam er een einde aan een wervelende voetbalshow. De Leerdamse toeschouwers waren meer dan tevreden. Trots op hun cluppie dat na 8 wedstrijden nog steeds ongeslagen is in 2F.