GORINCHEM – Achteraf voor WNC uit Waardenburg een verdiende en eenvoudige 1-4 overwinning, daar vooraf de wedstrijd een mooi affiche liet geloven. Met deze nederlaag liep SVW op eigen (kunst)gras hun eerste thuisnederlaag op.

Al na tien minuten wist Arno van Noord de hoofden van de elf SVW-ers te doen buigen, hij scoorde de vroege 0-1. Slechts tien minuten later maakte Jeffrey Weidema er een comfortabele 0-2 van. SVW was minder gelukkig in hun afwerking, desondanks wist men op slag van rust in de wedstrijd doen terugkomen door het maken van de 1-2.

Na de thee ceremonie en het wisselen van de helften werd de laatste SVW strohalm door een fraaie actie van Danny Verwolf afgenomen. Hij maakt zijn tweede goal van de middag en bracht de score op 1-3. De genadeklap mocht Weidema met zijn hoofd uitdelen, met de 1-4 en was de wedstrijd gelopen.

Met deze winst komt WNC stevig op de derde plaats van de ranglijst te staan.